implicare si responsabilitate

actiune in interesul comunitatii

PrezentareDownload .pdf
Lansarea proiectului de cercetare cu tema "Financial Behaviour and Financial Wellbeing"

Lansarea proiectului de cercetare cu tema "Financial Behaviour and Financial Wellbeing"

Joi, 19 aprilie 2018, Facultatea de Administrație si Afaceri (Universitatea din București), prin programul de masterat Economie Comportamentală, lansează un proiect de cercetare privind relația educație financiară – comportament financiar sănătos – bunăstare financiară. Proiectul este inițiat de către Cecilia Băsu, masterand al programului și totodată trainer în finanțe personale și consultant în afaceri, și se desfășoară în parteneriat cu Asociația Română pentru Reconstrucție și Infrastructură Socială (ARRIS).

continuare

Implicare

Asociația ARRIS a premiat copiii cu rezultate bune la învățătură din mediul rural, ca o modalitate de intervenție pentru schimbarea comportamentelor pe termen lung in ceea ce privește atitudinea fațăde educația formala.  Copiii care locuiesc in mediul rural, de multe ori zonedefavorizate, trebuie încurajați sa studieze.  Mulți dintre aceștia, deși nu se bucura de condițiile celor de la oraș, se străduie si reușesc sa aibă rezultate bune la învățătură.

detalii
Implicare

Parteneri

Proiecte

Asociația ARRIS a fost înființată in anul 2010 în scopul promovării de proiecte in domeniul educației, cercetării, sănătății, sportului, dansului, artei, culturii, asistentei sociale, medierii, care prin natura lor impulsionează inițiativa civica, actele de caritate, filantropice. Implementarea de programe sociale, culturale, educaționale, civice si de responsabilitate socială.
Asociația a derulat numeroase proiecte sociale și de dezvoltare comunităților rurale: de la proiecte mici pana la proiecte de dimensiuni importante, prin colaboratorii săi, in vederea realizării unor investiții necesare in mediul rural: scoli, grădinițe, creșe sau chiar drumuri.

Contact

Asociatia ARRIS Romania

Phone :

0747.58.11.33

Email :

office @ arris.ro

Address :

Romania, Iasi, 707085

Proiecte rurale

Asociația s-a implicat in activitățile de înființare a Grupului de Acțiune Locala COLINELE IASILOR din care fac parte 15 comune: Bîrnova, Ciurea, Dagâța, Drăgușeni, Grajduri, Ipatele, Mironeasa, Mogoșești, Șcheia, Scânteia, Tansa, Țibana, Țibănești, Pâncești, Voinești.

detaliiGAL Colinele Iasilor
Proiecte rurale

Si tu poti sa ni te alaturi. Propune un proiect, doneaza sau fii voluntar,